Close
Type at least 1 character to search
Back to top

SERVID GRUP

F2 SERVID
J2 SERVID 

Revolucionant el Sector del Packaging Industrial i la Protecció de Mercaderies

 

Servid Grup és fruit de la unió de les empreses F2 Servid i J2 Servid, empreses que es dediquen al packaging industrial de seguretat i a la protecció de mercaderies durant el transport respectivament.

 

F2 Servid és líder al mercat espanyol en la fabricació de BigBags i ofereix múltiples solucions d’emmagatzematge dins del Bulk Packaging en matèries primeres i finals de línia de producció.

 

J2 Servid són especialistes en oferir sistemes de protecció i subjecció de càrregues durant el seu transport controlant la subjecció i les condicions ambientals dins els contenidors marítims.

Estratègia

Des d’una perspectiva estratègica, ens vam centrar en reforçar la presència de dues marques mitjançant estratègies de co-branding en fires del sector, la creació de naming de categories, productes i serveis coherent i la implementació de nous models de gestió comercial.

Això es va combinar amb una estratègia de comunicació global i l’ús intensiu de l’email marketing, amb l’objectiu de posicionar el projecte a nivell global, augmentar la connexió amb els clients de manera personalitzada i impulsar el creixement de les vendes, adaptant-se als canvis del mercat i posant les marques a l’avantguarda de l’evolució tecnològica i gràfica.

 

REBRANDING

Es va crear una nova identitat mantenint la identitat a nivell cromàtic i es va decidir passar a noves formes quadrades per crear una identitat més poderosa i sòbria.

Es van crear tots els productes en format CGI i generar animacions dels sistemes de packaging i subjecció. Es van dissenyar i maquetar tots els catàlegs de productes.

També vam crear nous ecosistemes digitals com webs, landing pages, perfils socials i tot el content marketing per a un nou estil de comunicació global.

 

INNOVACIÓ IT

A nivell d’Innovació es va implementar i complementar un nou CRM de gestió comercial que integrava campanyes de Social Media, Pay per Click, Email Marketing i Fires, proporcionant una gestió de dades més efectiva i una comunicació coherent a través de totes les plataformes. Paral·lelament, es va idear una nova estratègia de posicionament orgànic per optimitzar els resultats SEO, millorant així la visibilitat en línia de les marques i assegurant posicions destacades en els resultats de cerca. Aquesta combinació d’estratègies va enfortir la presència en el sector i va augmentar significativament l’atracció de clients potencials.

www.f2servid.com
www.j2servid.com