Close
Type at least 1 character to search
Back to top

ENVASOS BOIXADÓS

SMART METAL PACKAGING

Estratègia
POSICIONAMENT DE MARCA

REBRANDING

ECOSISTEMA DIGITAL
INTEGRACIONS IT
AUDIOVISUALS
CONTENT MARKETING

 

Envasos Boixados és un líder en el camp del embalatge metàl·lic, especialitzant-se en la creació de solucions personalitzades de disseny i fabricació d’envasos metàl·lics. El seu àmbit d’actuació engloba sectors diversos, com ara el sector industrial, l’alimentari, farmacèutic i promocional.

 

El projecte es va posar en marxa amb l’objectiu d’identificar i ressaltar els valors i objectius de la marca, esdevenint més prominent amb l’obertura d’unes noves instal·lacions de més de 3.500 m2.

 

En aquest context, es va establir un nou claim per a l’empresa, “SMART METAL PACKAGING”, que resumeix els seus valors centrals d’alta qualitat, innovació, tecnologia i sostenibilitat.

 

Des d’un punt de vista estratègic, es va definir un nou ecosistema digital en el qual es van integrar diverses plataformes IT, que es van aplicar en àrees comercials, de gestió, de venda online, de seguiment en temps real dels enviaments, i en la integració als principals marketplaces.

 

Part de la iniciativa va incloure un rebranding de la marca, la creació i desenvolupament d’una nova imatge, així com la generació de tots els actius i continguts de la marca, incloent fotografies de productes i vídeos corporatius i tutorials.

 

Com a part de la seva representació visual, es van generar renders 3D de tots els productes de la marca.

Aquest projecte global continua en marxa, amb iniciatives en curs en l’àrea de comunicació, email marketing, PPC i promoció publicitària, tant en Online com Offline.

www.boixados.com