Close
Type at least 1 character to search
Back to top

COLLBAIX

Nova imatge corporativa

Creativitat
Identitat
REBRANDING

 

Collbaix és una empresa amb una llarga i exitosa trajectòria dins el sector de la construcció. Concretament la seva activitat en centra en la fabricació de portes enrotllables i sistemes d’accés. Són especialistes en disseny, fabricació i instal·lació de portes enrotllables, portes automàtiques de vidre i portes d’alta seguretat. Duen a terme projectes a mida tant a clients B2B com a B2C amb portes residencials i són presents en més de 15 països arreu del món.

Quan Collbaix ens va encarregar la nova imatge es va plantejar l’objectiu de passar de ser fabricants de portes enrotllables a definir-se i posicionar-se com a una empresa que assessora tècnicament i aporta el seu knowhow per desenvolupar qualsevol tipus de solució d’accés. També va aparèixer la necessitat d’obrir nous mercats i la prioritat de fer créixer la marca internacionalment.

 

El principal repte va ser desenvolupar una nova imatge sense desconnectar de l’anterior, reduint els elements gràfics del logotip i potenciant la percepció tècnica i tecnològica de la imatge global de Collbaix.

Es va optar per personalitzar una tipografia Unicase mantenint les formes anteriors. Per l’anagrama es va mantenir la idea original d’una persiana mostrant el sol i es va introduir el concepte de seguretat representat amb la forma d’un cadenat o pany de seguretat.

www.collbaix.com