Close
Type at least 1 character to search
Back to top

SPIROIDE

High Precision
Gear Manufacturer

ECOSISTEMA DIGITAL

CATÀLEG, ASSETS
VIDEO CORPORATIU SHOOTING 

Spiroide, amb més de 75 anys d’experiència, són fabricants d’engranatges cònics espirals i helicoidals d’alta precisió. Gràcies a comptar amb l’última tecnologia del sector i software de càlcul, s’han situat com a líders en el mercat per a desenvolupar i optimitzar transmissions totalment personalitzades per als seus clients.

 

Des d’Spiroide, se’ns va plantejar el projecte d’anivellar la imatge corporativa, la web i el branding de l’empresa amb el nivell de qualitat que ofereixen als seus clients, en motiu del seu 75è aniversari.

 

El nostre treball va consistir en dirigir, crear, executar i acompanyar a Spiroide en tot el procés de canvi d’imatge.

 

Pel que fa a la part creativa i de branding, des d’Artik Grup hem dirigit el shooting i la creació del vídeo d’empresa, per una banda, i del 75è aniversari, per l’altra. A més, des del nostre departament de disseny, també hem ideat i creat el nou catàleg corporatiu i la seva imatge corporativa, online i offline.

 

Pel que fa a la part d’innovació i tecnologia, també ens hem encarregat del disseny del UI de la web, portant a terme el seu desenvolupament en 4 idiomes.

 

www.spiroide.com