Close
Type at least 1 character to search
Back to top

LIVING THIS BIKELIFE

LIVING THIS BIKELIFE

Estratègia.
FlUXES ECOSISTEMA DIGITAL.

Alta a Marketplaces. INTEGRACIÓ IT.

 

 

Podríem dir que @livingthisbikelife va néixer en un circuit de motocross, una de les coses que ens va enganxar a tot l’equip d’Artik Grup.

 

Disseny gràfic, motos i bicis són les peces que formen el negoci d’aquesta empresa, que va començar dissenyant kits per a personalitzar cascs i motos per a particulars, i que a dia d’avui compta amb clients tan grans com Husqvarna España o KTM España, Monster Energy Europe, entre els més destacats.

 

A banda de la personalització de motos, Living This Bike Life, va ampliar la seva cartera de productes amb una gamma per a bicis, accessoris i merchandising; que els han fet situar-se com a referent en aquest sector i fer un nou replantejament del seu negoci per a posar ordre i eficiència a l’empresa i que tot vagi sobre rodes en un futur.

I aquí és on des d’Artik Grup hi hem intervingut.

 

Treballant la fase de DISCOVERY, per detectar les necessitats del negoci; la fase THINKING, on vem determinar la necessitat d’organitzar els fluxes interns i coordinar les àrees de l’empresa; i la fase CREATE, on vàrem plantejar les accions a realitzar.

 

Potser a alguns membres de l’equip els hagués agradat fer algun circuït amb @livingthisbikelife, però la nostra tasca amb ells, tot i anar sobre rodes, va ser una altra.

 

A la fase del DOING vàrem executar:

Creació d’un ERP al núvol per a la gestió de comandes, coordinació de la producció i facturació.

 

Implementació d’un mètode de concil·liació i control dels fluxes de caixa per a poder gestionar de forma eficient la tresoreria.

 

Automatització i integració de la ERP amb el seu Shopify.

Creació d’una estratègia de venda global a través de Marketplaces, iniciant les accions a Amazon, on vem crear i configurar el orograma Amazon Seller i vem publicar-hi els seus productes.

 

Ha estat un plaer treballar amb aquest equip!

www.livingthisbikelife.com