Close
Type at least 1 character to search
Back to top

ProTreball · Ajuntament de Manresa

PROTREBALL

ECOSISTEMA DIGITAL
ARQUITECTURA
UI / UX

 

Des de Protreball, el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa, se’ns va fer l’encàrrec de plantejar i estructurar una nova arquitectura web, per a renovar la que antigament tenien.

Com a servei públic, Protreball ofereix a les persones en atur o que estan actives en la cerca de feina, diferents serveis per a millorar la seva situació laboral (formacions, borsa de treball, programes ocupacionals…), per tant, hi havia una necessitat de renovar la imatge web i facilitar la navegació als usuaris.

Des d’Artik, vàrem aplicar la nostra fase de Discovery, imprescindible per analitzar la situació actual de les eines, conèixer el seu públic i poder plantejar una estratègia acord a les seves necessitats.

Com a resultat, vàrem organitzar la pàgina web per tal de proporcionar una estructura lògica i funcional als usuaris (tant cercadors de feina com contractants) que els ha de permetre navegar i interactuar de manera eficient i efectiva per tots els continguts i les principals funcionalitats de la pàgina.

Finalment, vàrem plantejar i desenvolupar el Look&Feel de la web, la part gràfica i conceptual, on s’establien els conceptes troncals, els pesos de cada apartat, la distribució del menú, els fluxos, i el nou disseny.

El resultat el podeu veure a promanresa.cat